Print this page

Благодійна акція

Залиште оцінку
(1 голос)
Благодійна акція

Упродовж 30 років Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення і сьогодні вони є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності нашої держави!

Ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО за їхню відданість, незламну силу волі та безстрашність!

Ми — студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка та члени Молодіжної ради при Чернігівському міському голові запрошуємо усіх небайдужих містян долучитися до довготривалої благодійної акції «Подаруймо воїнам захист», головною метою якої є виготовлення маскувальних сіток зимового сезону для українських військових!

У акції буде кілька напрямів роботи:

  • збір матеріалу для маскувальних сіток (будь-яка не синтетична тканина світлих та темних кольорів);
  • плетіння сіток та нарізання тканини;
  • збір продуктів та речей;
  • збір дитячих малюнків.

Речі та матеріали можна буде залишити на вахті головного корпусу вишу (вул.Гетьмана Полуботка, 53), а плетіння сіток буде проходити в університеті з 11 грудня.

Ми закликаємо всіх містян, організації та спільноти долучитися до акції та підтримати наших військових!

Також будемо щиро вдячні фінансовій допомозі, адже для закупівлі сіток й усіх необхідних матеріалів та відправки речей потрібні великі кошти.

З усіх питань комунікувати з головою Студентського парламенту Поліною Гомбалевською за номером телефону: +380982010474

 

Останні новини користувача НУЧК