Print this page

Перше вересня 2021

Залиште оцінку
(1 голос)
Перше вересня 2021

Сонячний, погожий ранок, сотні радісних і дещо збентежених молодих людей біля головного корпусу найкращого університету Галактики – нашого НУЧКу!

Лунають пісні про студентів, Україну… Окремо гуртуються батьки, в їхніх очах убачаються і гордість за своїх дітей, і віра, що обрано саме той університет, де їхнім новоспеченим студентам таки й справді дадуть путівку в життя.

І ось розпочинається церемонія посвяти першокурсників у студенти. Під гімн держави й університету підіймаються прапори України і НУЧКу, покладаються квіти до погруддя Тараса Шевченка, ім’я якого вже 60 років є для нас оберегом.

Мотивуюче звучать вітання першокурсникам від в.о. ректора професора Світлани Стрілець і студентки філологічного факультету Поліни Компанієць.

За доброю традицією наймолодші члени студентської родини отримують від університету символічний подарунок. Цьогоріч – це вишукані еко-сумки з логотипом університету й 30-ю річницею народження України. У виконанні хору факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв лунає легендарний «Гаудеамус». Під його звучання першокурсники долучаються до інтерактивного дійства. Вони стають підписниками сторінки вишу в інстаграм @stud.nu4k. Ось тепер вони вже – повноправні члени студентської родини.

Далі – вітання від танцювального колективу PRESTO, де у вишуканому вальсі для першокурсників кружляють талановиті викладачі. А перед першим університетським дзвоником лунає пісня-побажання Щастя і Миру усім від аспіранта Сергія Гончаренко.

Лунає дзвоник. Уже не шкільний. Уперше в житті вже університетський. Хай щастить нашим першокурсникам!

 

 

Останні новини користувача НУЧК