Print this page

Шановні колеги!

Залиште оцінку
(1 голос)
Шановні колеги!

Дозвольте привітати вас із 30 річницею Незалежності нашої рідної України! Ми переконані, що для всіх вас — це справді велике Свято.

Так, ми всі різні — за віком, за статтю, життєвим і професійним досвідом, навіть, за рівнем матеріального благополуччя, але Всевишній дарував усім нам велике щастя — жити на благословенній землі, котра зусиллями наших предків і сучасників викристалізувалась 1991 року у європейську державу з гордим і красивим іменням — Україна!

Наша держава сильна, передусім, нами — людьми. Це завдячуючи нашим митцям, спортсменам, ученим, аграріям, героям-воїнам, талановитій молоді про нас дізнався світ, ми стали пізнаваними і в багатьох випадках — шанованими.

Процес розбудови держави триває. Проблем і труднощів у нас ще чимало. Але ж ми сильні духом своїм козацьким, вірою православною і , відомою на весь світ, працелюбністю. А ще — святою любов'ю до рідної землі, що нас зростила.

Тож віримо, що з такими чеснотами, ми — українці не тільки добудуємо нашу Державу, але й захистимо та перетворимо на земний рай для всіх її громадян.

Зі Святом, дорогі "нучківці"! Зі Святом, рідна Україно!

 

Останні новини користувача НУЧК