Print this page

Круглий стіл "Академічна доброчесність в Україні та світі: стандарти і досвід"

Залиште оцінку
(1 голос)
Круглий стіл "Академічна доброчесність в Україні та світі: стандарти і досвід"

8 липня 2021 року на базі ННІ історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М.Лазаревського за участі відділу внутрішнього забезпечення якості освіти відбувся круглий стіл «Академічна доброчесність в Україні та світі: стандарти і досвід».

Захід організований у рамках проєкту «Європейський освітній простір: можливість та виклики для України» (керівник – к.іст.н., професор Андрій Острянко, виконавець – к.іст.н., доцент Марина Кеда).

Гостем круглого столу і ключовим спікером виступила професорка Державного університету Арізони Олена Олійник. Вона ознайомила учасників з системою управління університетів у США, з досвідом впровадження академічної доброчесності, особливостями комунікації зі здобувачами освіти, програмою забезпечення освітнього процесу в Державному університеті Арізони. Також було розглянуто особливості формування силабусів та їх складові у вказаному університеті.

В обговоренні проблем академічної доброчесності активну участь взяли студенти-магістранти ННІ історії та соціогуманітарних дисциплін імені О.М.Лазаревського, а також науково-педагогічні працівники НУЧК імені Т.Г.Шевченка, Академії Державної пенітенціарної служби, Київського національного університету технологій та дизайну, Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

Останні новини користувача НУЧК