Print this page

Наукові досягнення студенток-філологинь

Залиште оцінку
(1 голос)
Наукові досягнення студенток-філологинь

Щиро вітаємо Марію Олександрівну Май та Маргариту Валеріївну Щукіну, студенток філологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, з визначним науковим досягненням!!!

М.О.Май, магістр спеціальності «Мова і література (англійська)» та студентка магістратури спеціальності «Культурологія», і М.В.Щукіна, студентка 4 курсу бакалаврату спеціальності «Мова і література (англійська)», стали переможницями у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації 035.04 «Германські мови (англійська, німецька)», виборовши відповідно дипломи ІІ та ІІІ ступеню.

Базовим закладом вищої освіти з проведення конкурсу виступив Донецький національний університет імені Василя Стуса. Конкурс відбувався у два етапи: 1 етап – рецензування 63 робіт (лютий – березень 2021 року); 2 етап – захист 20 робіт на підсумковій науково-практичній конференції (14–15 квітня 2021 року).

Захист робіт М.О. Май («Репрезентація концепту ТІМЕ у сучасній англійській мові (на матеріалі лексикографічних джерел)») та М.В. Щукіною («Тематична диференціація одиниць на позначення поняття cancer у сучасній англійській мові») відбувся в напруженому лінгвістичному змаганні з найкращими студентами України і був достойно оцінений комісією.

Студентки, безсумнівно, продемонстрували не тільки значний інтелектуальний та мовознавчий потенціал, нескінченну волю до перемоги, але й довели своє право бути серед перших.

Вітаємо шановного наукового керівника студенток, професора кафедри германської філології, д. філол.н., О.О. Борисова з перемогою молодих вчених!

Філологічний факультет пишається студентками, які гідно представили наш університет на всеукраїнському лінгвістичному змаганні!

image 2021 04 14 11 48 53

 

Останні новини користувача НУЧК