Print this page

Травневі театральні імпрези

Залиште оцінку
(2 голосів)
Травневі театральні імпрези

На запрошення управління культури на початку травня студентський театр ЕХ LIBRIS під керівництвом доц. Марини Каранди дав виставу під відкритим небом для гостей з Німеччини.

Делегати з міста-побратима побачили на фоні будинку полкової канцелярії художнє прочитання наших славних легенд про княжну Цорну та привид Мотрі Кочубей.

Музичне оформлення, вдала хореографія та стилізовані костюми справили велике враження не тільки на учасників інтерактивної екскурсії а й на багатьох чернігівців, які прогулювалися на Валу.

У середині місяця колектив продовжив добру традицію співпраці із обласним художнім музеєм імені Григорія Галагана та дав у його приміщенні романтичну виставу «Шістдесят кавових зерен і одна струна». Це дебютна робота молодого режисера Анатолія Новака, хореографа Ірини Жарої, сценографів Олени Тверезовської та Надії Тимощук.

Художній керівник Марина Каранда відзначила, що в драматургічну основу було внесено чимало змін, які підсилили контраст характерів двох композиторів – Бетховена та Паганіні, про яких театральною мовою розповіли чернігівському глядачу молоді актори. Вистава, над випуском якої творчо співпрацювало більше 30 студентів та випускників нашого вишу, викладачів та працівників, запам’яталася своєю аристократичною атмосферою та аншлагом у вдячних глядачів.

 

Останні новини користувача НУЧК