Print this page

Дорогі колеги, шановне студентство!

Залиште оцінку
(6 голосів)
Дорогі колеги, шановне студентство!

Вітаємо вас з Новим роком та світлим Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося на ще одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас, ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для вишу та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

Нехай Різдвяна зоря об`єднає нас усіх – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки, та благословляє наші помисли, слова і діла. На Святвечір звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я; оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.

 

Останні новини користувача НУЧК