Print this page

Участь у міжнародній конференції

Залиште оцінку
(0 голосів)
Участь у міжнародній конференції

21-22 квітня 2021 року викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти взяли участь у роботі Міжнародної онлайн конференції «Демократія та освіта: викладання та навчання демократії в початковій школі та педагогічній освіті», яка проходила в межах міжнародного проєкту «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині».

Учасники конференції з різних країн представили результати спільної роботи в межах проєкту за 2018-2021 рр. 

Іноземні ЗВО представили: Ойвінд Вістром, керівник проєкту, доцент Університету Південно-Східної Норвегії; Хайді Бісет, професор Університету Південно-Східної Норвегії; Гюро Хансен Хельског, доцент інституту педагогіки Університету Південно-Східної Норвегії (Норвегія); Самі Адван, професор Хевронського університету, керівник громадської органзації «Інститут досліджень миру на Близькому Сході» (Палестина); Джоел Вестхаймер, професор кафедри університетських досліджень з питань демократії та освіти в Університеті Оттави та освітній оглядач на Радіо CBC, (Канада). 

З українських ЗВО були доповідачі з Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» (Слов’янськ), Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. 

З доповідями на конференції виступили декан факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв проф. С.І.Стрілець та викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти доц. Н.М.Стрілецька, доц. Т.М.Богдан, доц. В.О.Коваль, доц. Т.П.Запорожченко, доц. Ю.М.Лимар.

 

 

Останні новини користувача НУЧК