Print this page

Новий досвід

Залиште оцінку
(1 голос)
Новий досвід

        16.10.2018 студенти ІІІ курсу факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв під керівництвом завідувачки кафедри дошкільної та початкової освіти, доктора педагогічних наук, професора С.І. Стрілець відвідали лекцію з теми «Нова українська школа: завдання та перспективи», яку підготувала Коваленко Анастасія – студентка магістратури, учитель Чернігівської ЗОШ І ступеня № 25.


      Вона поділилася зі студентами як теоретичним матеріалом, так і практичним досвідом щодо співпраці з дітьми в умовах нової української школи. Особливу увагу Анастасія звернула на такий теоретичний матеріал: мета, завдання НУШ; нормативні документи, засоби навчання та обладнання, інтегроване навчання в НУШ. Студенти вели активний діалог із лекторкою, цікавлячись учительським досвідом та інноваціями.
      Як практичне продовження цієї теми, 18.10.2018 студенти відвідали й саму ЗОШ І ступеня № 25, зокрема 1-Г клас. А. Коваленко ознайомила студентів із освітніми зонами в класі, новими засобами навчання й обладнанням, з оформленням класних кімнат, документацією, класним журналом, новими програмами, конспектами інтегрованих уроків, учнівськими портфоліо, розповіла про досвід мотивації дітей до навчання, співпраці з батьками. Присутні були залучені до обговорення, перегляду наочності та документів, творення власних ідей щодо інтегрованих уроків.
Учасники заходу відзначили практичну спрямованість, креативність, творчий педагогічний дух молодої фахівчині.

Останні новини користувача НУЧК