Print this page

Незвичайний факультатив

Залиште оцінку
(6 голосів)
Незвичайний факультатив

Цікавий і незвичний захід для студентів першого курсу технологічного факультету – членів наукового гуртка "Гіппократ" - було організовано і проведено 19 листопада викладачем кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту С.Ф.Кудіним спільно з викладачем кафедри загальнотехнічних дисциплін і креслення Л.М.Бивалькевичем - факультативне заняття з теми "Вплив музики на здоров’я людини".

Особливість заняття полягала в тому, що студентам були представлені фольклорні музичні інструменти із власної колекції Л.М.Бивалькевича: (діджеріду (Австралія), берімбау (Бразилія), дарбука (Єгипет), дощовиця (країни латинської америки) та ін.

Викладач, лікар, музикант С.Ф.Кудін ознайомив студентів з особливостями оздоровчого впливу звуків кожного інструменту. Окрім цього, усі бажаючі мали змогу під керівництвом викладача, мистецтвознавця і досвідченого музиканта Л.М.Бивалькевича спробувати пограти на інструментах, що їх зацікавили і особисто відчути  оздоровчі вібрації музичних звуків.

Усі гуртківці подякували своїм викладачам і зазначили, що заняття було надзвичайно цікавим і запам'ятається на все життя.

 

Презентація (завантажити)

 

 

Останні новини користувача НУЧК