Print this page

Президент України зустрівся зі студентами Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка (+відео)

Залиште оцінку
(5 голосів)
Президент України зустрівся зі студентами Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка (+відео)

У ході зустрічі Президент наголосив, що «проведення реформ в освітній сфері України сприятиме підвищенню престижу та якості навчання». Глава держави також зауважив, що реформа в галузі освіти вже була започаткована з прийняттям закону «Про вищу освіту».

Петро Порошенко переконаний, що якісна освіта є запорукою побудови якісно нової країни. «Це абсолютно чітка інвестиція в майбутнє. Не навчиш, не виховаєш нове покоління – нічого не буде», – сказав він.
Глава держави також підкреслив важливу роль працівників освіти. «Ваша робота зараз надзвичайно важлива для того, щоб змінити країну, реформувати її. Нам потрібні освічені, професійні, позбавлені радянського мислення кадри», – наголосив він.

Президент впевнений, що теперішні студенти є яскравим прикладом патріотизму. У цьому контексті він також зазначив, що свідомо були зроблені пільги для студентів під час проведення мобілізації, щоб вони мали можливість отримати якісну освіту.

Президент зазначив, що українці завжди демонстрували прагнення бути європейцями. «Перед нинішнім поколінням українців стоїть надзвичайно важливе завдання – провести реформи, змінити країну, зробити все для того, щоб ми відчували себе по-справжньому європейською державою», – наголосив Петро Порошенко.

Останні новини користувача НУЧК