Print this page

З 1 вересня!

Залиште оцінку
(6 голосів)
З 1 вересня!

Традиційно урочисто і зворушливо відзначили Свято першого дзвінка в Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка.

Піднесені першокурсники, схвильовані батьки, радісні студенти та викладачі - нікого не оминули увагою організатори заходу. Привітав з початком нового життєвого етапу вчорашніх абітурієнтів ректор вишу Микола Олексійович Носко. Особливим гостем свята став голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Петрович Куліч, який побажав першокурсникам зокрема і студентству загалом наснаги в навчанні та визначних нових звершень.

Військовий оркестр, яскраві повітряні кульки, білі голуби, вітальні інсталяції та танцювально-патріотичні перформанси забезпечили присутнім заряд позитиву та гарний настрій.

Зі святом вас, студенство!!! Прагніть до нових знань, підкорюйте незвідані висоти, змінюйте світ на краще, адже саме вам належить бути амбітними новаторами, безстрашними першовідкривачами, бійцями з несправедливістю й оборонцями істин, у які вірите!

 

 

Останні новини користувача НУЧК