Print this page

Владислав Пархоменко – «Кращий студент-медійник України»

Залиште оцінку
(3 голосів)
Владислав Пархоменко – «Кращий студент-медійник України»

Студент магістратури Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського Владислав Пархоменко переміг в об’єднаному суперфіналі всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України», що був проведений Студреспублікою 14 травня в Ужгороді. Він здобув перемогу у номінації  «Кращий студент-медійник України — 2013/2015».

До Ужгорода з'їхалися найкращі та найталановитіші студенти з різних куточків України, які стали переможцями регіонального конкурсу «Кращий студент України» за 2013–2015 роки.

У суперфіналі всеукраїнської конкурсної програми Чернігівщину представляли студенти Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка  — Владислав Пархоменко (52 група) та Вікторія Багмет (32 група).

Вікторія Багмет боролася за перемогу у номінації «Кращий студент України – комплексна характеристика». Вікторія довела, що своїми зусиллями і старанням не даремно у грудні 2015 року виборола почесне звання «Кращого студента Чернігівщини» та гідно представляла нашу область на всеукраїнському рівні. Вона вразила журі та глядачів своєю харизмою і артистизмом, а соціальний проект студентки «ВікіСтудія», який був направлений на популяризацію та підвищення якості написання статей до Вікіпедії, сподобався усім присутнім. На жаль, Вікторії не вдалося перемогти, але вона довела, що наші студенти є талановитими, здібними, креативними та можуть боротися за звання «Кращого студента України».

Важливим досягненням для Чернігівщини є перемога студента  52 групи Владислава Пархоменка у номінації «Кращий студент-медійник України». Він представив на розгляд журі творче есе на тему: «Журналістика — професія чи стан душі?», завдяки чому переміг учасників із Дніпропетровської та Миколаївської областей.

Суперфінал всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» пройшов у дружній, але змагальній атмосфері. Кожен учасник заслуговував на перемогу, однак журі обрало 6 переможців у різних номінаціях та одного переможця у комплексній характеристиці.

Приємним сюрпризом для молоді стала цікава екскурсія стародавнім Ужгородом. Учасники пройшлися затишними вуличками старого міста, побували в замку, ознайомилися із урядовим кварталом, який побудували чехи і словаки. Та найголовніше – кожен учасник отримав безцінний досвід та позитивні емоції від перебування у прекрасному місті над Ужем.

 

13233198

Останні новини користувача НУЧК