Print this page

Робота! Досвід! Практика!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Робота! Досвід! Практика!

03.04.2024 за ініціативи Кафедра соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук вже традиційно відбулася чергова зустріч з представниками дитячих оздоровчих таборів. Організатор - доцент нашої кафедри Федір Віталійович Могильний.

 

Цього разу зустріч проходила з Галиною Миколаївною, керівницею Центру дитячих співдружностей ДПУ «Міжнародний дитячий центр "Артек". На зустрічі здобувачі освіти дізналися про головну мету діяльності дитячого центру - реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, проведення спеціальних заходів соціального, виховного, медичного, гігієнічного, спортивного характеру, що забезпечують організацію дозвілля дітей, відновлення фізичних і психічних функцій дитячого організму, сприяють розвитку духовності та соціальної активності дітей, економічних і соціальних інтересів держави і працівників центру та провадження ринкової діяльності в цій сфері.

Зустріч пройшла у форматі діалогу. Здобувачів цікавили питання, які стосуються обов'язків наставника, кількості дітей у товаристві, особливостей програми та можливостей працевлаштування на тривалий термін.

Цікавою приємністю став коментар Галини Миколаївни, щодо високої якості підготовки наших здобувачів, які працюють у Міжнародному дитячому центрі "Артек" з 2016 року. Відповівши взаємністю, всі присутні подякували гостям за зустріч, можливість отримати досвід, пройти практику та працевлаштуватися.

Останні новини користувача НУЧК