Print this page

ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ Featured

Залиште оцінку
(1 голос)
ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ

На факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв 2024 рік розпочався захистами кваліфікаційних робіт студентів спеціальностей «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта» денної та заочної форм навчання на здобуття другого (магістерського) рівня, які тривали впродовж двох тижнів – із 8.01.2024 по 19.01.2024.

Подані на розгляд атестаційних комісій наукові роботи – якісні наукові дослідження, що відповідають запитам сучасних реформаційних процесів і вносять інноваційний компонент у роботу закладів дошкільної та початкової освіти. Партнерська взаємодія в освітній галузі, формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів, емоційний інтелект дошкільників і молодших школярів, кліпове мислення, лідерство, проєктна діяльність у формуванні ключових компетентностей, національно-патріотичне виховання і педагогічні засоби гармонізації ментального здоров'я вихованців під час війни – лише побіжний перелік аспектів, на які був звернений фокус дослідницької уваги молодих науковців.

Емоційне захоплення, з яким студенти ділилися своїми творчими напрацюваннями з експертами під час обміну науковим досвідом, віддзеркалювало їхню дослідницьку пристрасність і професійну амбітність.

З великою гордістю і радістю професорсько-викладацький склад факультету вітає талановитих студентів із успішними захистами магістерських досліджень і бажає миру, здоров'я, благополуччя і успішних упевнених кроків до нових професійних висот.

Останні новини користувача НУЧК