Print this page

СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНА СЕСІЯ ЄВІ

Залиште оцінку
(1 голос)
СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНА СЕСІЯ ЄВІ

11 вересня 2021 року відбудеться спеціально організована сесія ЄВІ, що проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для вступників, які:

• зареєструвалися для участі в єдиному вступному іспиті, але бажають повторно скласти ЄВІ;

• не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.

Реєстрація вступників триватиме з 27 липня до 5 серпня. Її здійснюватиме приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

 

Цьогоріч вартість участі в тестуванні складає 540 грн, до початку реєстрації учасникам варто ознайомитися із нормативним документом, що регламентує особливості надання платної послуги із проведення спеціально організованої сесії ЄВІ.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти упродовж трьох робочих днів.

Реквізити для оплати розміщені в кабінеті учасника ЄВІ.

Заява-анкета (ЗАВАНТАЖИТИ)

 

Детально про процедуру ПЕРВИННОЇ реєстрації тут ↓

1 Етап

Сформуйте комплект реєстраційних документів:

• заповнена заява-анкета (ЗАВАНТАЖИТИ) з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

• документ, що посвідчує особу;

• облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

• довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти. Довідка випускникам НУЧК імені Т.Г.Шевченка 2021 року не потрібна).;

• документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

• фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (розмір файлу у форматі jpg або png, який Ви будете надсилати приймальній комісії, має бути не більше 1 Мб);

• медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).

2 Етап

Надішліть скановані копії або фотокопії документів для реєстрації.

Для успішної реєстрації потрібно надіслати скановані копії або фотокопії на електронну адресу працівника приймальної комісії, відповідального за реєстрацію за Вашою спеціальністю.

У темі листа обов’язково треба зазначити прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті для перевірки даних.

3 Етап

Отримайте на електронну адресу скановану копію екзаменаційного листка та перевірте правільність його оформлення.

Повідомте представнику приймальної комісії, чи правильно оформлений екзаменаційний листок.

4 Етап

Отримайте екзаменаційний листок.

Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії за адресою м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка 53, кімната 109, або поштовим зв’язком (за рахунок отримувача), якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Для кожного зареєстрованого учасника буде створено кабінет учасника ЄВІ. Доступ до сторінки здійснюватиметься за номером екзаменаційного листка та пін-кодом, вказаним у ньому.

 

 

Останні новини користувача НУЧК