Print this page

Вітаємо Іру Варвинець зі «сріблом» в біатлонній естафеті

Залиште оцінку
(7 голосів)
Вітаємо Іру Варвинець зі «сріблом» в біатлонній естафеті

Завершальний день заокеанського етапу Кубка світу з біатлону в Преск-Айл приніс масу позитивних емоцій українським уболівальникам. Незважаючи на всі прогнози песимістів, наша жіноча збірна проявила характер і зуміла зайняти друге місце в дуже непростій гонці.

Чернігівські вболівальники, перш за все, переживали за студентку педуніверситету Ірину Варвинець, яка першою вийшла на дистанцію. В Іри вже є певний досвід «стартера» в естафетній гонці. Але кожна нова гонка - це нове випробування. Слід віддати належне Ірині - вона додає з кожним стартом. На американському континенті у нашої студентки, на додаток до якісної стрільби, проявилися чудові спринтерські якості. Як результат - Ірина фінішувала на своєму етапі другою, відстаючи від лідера швейцарської збірної Селіни Гаспаріні всього на 4 секунди.

Успішний старт чернігівської біатлоністки підтримали і продовжили Наталія Бурдига та Юлія Джима. Щоправда, їм вдалося вивести капітана нашої збірної Олену Підгрушну на старт вже з відставанням у 30 секунд від лідера. Але Олена в черговий раз довела, що не має рівних на фінішному відрізку естафети. Вона змогла наздогнати й обігнати представниць польської і німецької збірної, фінішувавши другою.

Вітаємо Іру Варвинець та її колег по збірній з чудовим результатом. Сподіваємося, що на Чемпіонаті світу ми ще побачимо чернігівських студентів на п'єдесталі пошани.

 

За метеріалами сайту stydent.org.ua

 

Останні новини користувача НУЧК