Print this page

I Всеукраїнська студентська науково-практична online-конференція

Залиште оцінку
(1 голос)
I Всеукраїнська студентська науково-практична online-конференція

26 листопада 2020 року на платформі ZOOM відбулась I Всеукраїнська студентська науково-практична online-конференція «Соціокультурне життя України: проблеми та перспективи розвитку».

Конференція була ініційована та організована двома кафедрами Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка: кафедрою мистецьких дисциплін і кафедрою музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності. Як заходи такого рівня, вона переросла межі студентської online-конференції та вийшла на рівень всеукраїнського заходу.

У конференції взяли участь студенти та магістранти Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського (кафедра музикознавства та інструментальної підготовки), Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя (кафедра вокально-хорової майстерності; кафедра інструментально-виконавської підготовки; кафедра музичної педагогіки та хореографії), Сумського державного педагогічного університету імені Антона Семеновича Макаренка (кафедра соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності).

Усі студенти та магістранти виступили з цікавими, інформативними доповідями та презентаціями, які порушили питання всього спектру соціокультурного життя України, актуальні проблеми менеджменту соціокультурної діяльності, історичні та сучасні контексти мистецтва і мистецької освіти.

Не зважаючи на складну карантинну ситуацію в Україні, проблеми з Інтернетом та зв’язком, до конференції приєднались понад 50 учасників – студентів, які тільки-но роблять перші кроки в галузі науки та їх наукові керівники, щоб рефлексувати разом та усвідомлювати ті цінності, які сьогодні є важливими для того щоб людство духовно збагачувалось, а наука розвивалась.

Учасники науково-практичної online-конференції виявили бажання тісно співпрацювати й надалі.

 

 

Останні новини користувача НУЧК