Print this page

Міжнародна онлайн-конференція

Залиште оцінку
(1 голос)
Міжнародна онлайн-конференція

6 травня 2020 року викладачі та студенти факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв узяли участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Забезпечення якості професійної підготовки майбутніх фахівців в умовах упровадження ідей Нової української школи».

Співоорганізаторами конференції стали декан факультету, доктор педагогічних наук, професор С.І.Стрілець та канд. філол. наук, доцент кафедри мов та методики їх викладання Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, т.в.о. директора Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Ю.О.Шакура.

Учасники конференції обговорили багато актуальних і цікавих питань. Так, доцент М.В.Коновальчук розповіла про можливості дистанційної освіти в розвитку креативності майбутніх учителів початкових класів під час карантину; доцент Н.М.Стрілецька разом із студенткою 51 групи Ольгою Совою підготували цікаву доповідь про особливості застосування lego-технології у процесі формування ІКТ компетентностей молодших школярів; а ст. викл. А.П.Кошель розказала про наступність у роботі закладу дошкільної освіти та початкової школи в умовах інклюзії. Звичайно, це не всі теми доповідей, адже конференція тривала 4 години, але вони пройшли швидко і непомітно. 

Не відставали від викладачів і магістранти, які підготували змістовні доповіді. Дуже зацікавив учасників конференції виступ студентки 51 групи Оксани Марухно. Вона розповіла про підготовку майбутніх учителів початкової школи до розвитку латерального мислення учнів. А її одногрупниця МаринаКуліш поділилася інформацією про специфіку використання технології «сторітелінг» на уроках української мови в НУШ. 

Загалом, конференція пройшла жваво й активно. Це й не дивно, адже онлайн було 55 учасників з різних закладів вищої, середньої та дошкільної освіти України, а також Туреччини та Марокко. І ніякий карантин не завадив отримати новий досвід, цікаві знайомства та свіжі враження!

Бережіть себе, залишайтеся вдома!

 

Останні новини користувача НУЧК