Print this page

Науково-практична STEM-конференція "Математика важлива"

Залиште оцінку
(0 голосів)
Науково-практична STEM-конференція "Математика важлива"

27 та 28 лютого у Чернігові проходила науково-практична STEM-конференція "Математика важлива", яку було організовано за ініціативи Центру освітніх реформ «Наші діти» (м. Чернігів) та за підтримки Чернігівської облдержадміністрації, Інституту педагогіки НАПН України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Асоціації керівників шкіл України.

Учасниками конференції були педагоги з одинадцяти областей України, які брали участь в обговоренні питань співробітництва та взаємодії органів державного управління та місцевого самоврядування, громадських спільнот у реалізації державно-громадського та державно-приватного партнерства для забезпечення доступу до якісної математичної, природничо-наукової та цифрової освіти. Було розглянуто методи мотивування учнів до вивчення математики та інші інноваційні та проблемні питання сучасного освітнього процесу.
Спікерами конференції у секції для вчителів початкових класів виступили викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти: професор Антоніна Олексіївна Міненок та доцент Тетяна Миколаївна Богдан.

 

Останні новини користувача НУЧК