Print this page

Майстер-клас від Олександра Краніна

Залиште оцінку
(4 голосів)
Майстер-клас від Олександра Краніна

      30 листопада з метою розвитку спеціалізації фізична терапія, ерготерапія в рамках предмету фізична реабілітація відбувся майстер-клас від фахівця в галузі прикладної кінезіології, мануальної терапії, масажу - Олександра Краніна.


Для довідки:
       Прикладна кінезіологія (ПК) як наука, що вивчає рух у всіх його проявах у живому організмі, зародилася в 1966 році в США. Її засновник - лікар мануальної терапії (хіропрактик) Дж. Гудхардт із Детройта (штат Мічіган) запропонував і розвинув концепцію оригінального підходу в роботі лікаря, забезпечивши його потужним інструментом - феноменом біологічно зворотного зв'язку з організмом пацієнта. Даний напрям отримав назву ПК і знайшов багатьох однодумців серед лікарів різних спеціальностей у розвинутих країнах світу.
Джерело: https://bit.ly/2SpBTul
      Олександр Кранін - випускник факультету фізичного виховання, на сьогодні практикуючий кінезіолог, провідною діяльністю якого є - діагностика й лікування порушень функціонування організму, від структурних, біохімічних, до емоційних.
https://bit.ly/2zzZJfJ 
      Викладачі та студенти спостерігали за проведенням м'язевого тестування в діагностиці організму. Вдячні випускнику за заняття та демонстрацію можливостей застосування компетентностей фахівця, здобутих як у процесі навчання у виші, так і в постійному професійному вдосконаленні.

НАВЧАЙСЯ! РОЗВИВАЙСЯ! ДОСЯГАЙ!

Куртова Галина, Козерук Юлія

Останні новини користувача НУЧК