Print this page

Проект-переможець

Залиште оцінку
(2 голосів)
Проект-переможець

Вітаємо проектну групу філологічного факультету на чолі з професором Мариною Столяр і доцентом Інституту історії Мариною Кедою з перемогою в престижному Європейському конкурсі Еразмус+ імені Жана Моне.

Творчий тандем Софії та Кліо показав високі результати - проект «Європейські антитоталітарні практики», поданий від нашого університету, набрав 92 бали зі 100 можливих. Це означає, що його зміст є актуальним та конкурентним з кращими навчальними проектами інших університетів Європи.

Проект буде реалізовуватися упродовж наступних трьох років професорами (Столяр М.Б., Колесник О.С., Борисовим О.О.) і доцентами (Кедою М.К., Ольховик М.В., Карандою М.В., Гергуль С.М.) у межах навчальної програми філологічного факультету. Він передбачає ознайомлення студентів із інтелектуальними засобами і шляхами подолання наслідків тоталітарної спадщини Радянського союзу. Курс розрахований на два семестри.

Протягом першого студенти ознайомляться з концептом тоталітаризму в філософському, лінгвістичному, педагогічному та історичному дискурсах, зокрема, проаналізують шляхи подолання тоталітаризму європейськими країнами. Другий семестр передбачає вивчення ефективних анти-тоталітарних культурних практик в руслі євроінтеграції.

Щиро вітаємо колег! Бажаємо наснаги і зацікавлених студентів!

 

Останні новини користувача НУЧК