Print this page

Інклюзивна хореографічна освіта в дії

Залиште оцінку
(1 голос)
Інклюзивна хореографічна освіта в дії

24-25 березня в Києві відбувся Чемпіонат України зі спортивних танців на візках. Чернігів представила команда Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт": пара - Гірчук Даніїл та Шестак Єва; Лалетіна Анастасія; Зінченко Віра (тренер - Юлія Дмитренко).

До речі, Дмитренко Юлія Василівна викладач кафедри фізичного виховання та хореографії з великим викладацьким досвідом. Вона може розкрити нюанси роботи зі студентами та людьми з інвалідністю, не тільки для спеціалізації "Хореографія", адже впровадження інклюзії в освіті є актуальним питанням сьогодення. Але про це трошки згодом.

Про результати виступів чернігівців на Чемпіонаті України зі спортивних танців на візках: 15-річний Гірчук Даніїл та 16-річна Шестак Єва стали срібними призерами у програмі Комбі Латина-1 та бронзові медалі у програмі Фрістайл (серед дорослих) Даніїл здобув ще одну бронзову медаль у програмі Сінгл (чоловіки); 15-річна Лалетіна Анастасія посіла 5-те місце у програмі Фрістайл (соло) та 6-те місце у програмі Сінгл (жінки); Зінченко Віра посіла 9-те місце Сінгл (жінки). Для Лалетіної Анастасії та Зінченко Віри це був дебют на Чемпіонаті України.

Більше світлин: https://www.facebook.com/pg/DepartmentPhysicalEducation/photos/?tab=album&album_id=1783599585278899

 

 

Останні новини користувача НУЧК