Print this page

Результати археологічної та музейно-археологічної практики

Залиште оцінку
(2 голосів)
Результати археологічної та музейно-археологічної практики

22 жовтня відбулася конференція за результатами музейно-археологічної та музейної практики студентів 1 та 3 курсів

Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського. На конференції були присутні студенти та викладачі інституту, співробітники музейних установ м.Чернігова.

Базами проходження практики в цьому році були археологічні експедиції Чернігівського національного педагогічного університету, музеї, заповідники та архівні установи області. З презентаціями, присвяченими проходженню практик 2015 року, виступили їх керівники.

Доцент О.Є.Черненко проінформувала присутніх про роботу практикантів у складі Чернігівської та Мезинської археологічних експедицій, а також у музеях Мезинського національного природного парку. На завершення свого виступу вона розповіла про участь студентів старших курсів Інституту історії в міжнародній археологічній експедиції Конінського окружного музею на городищі Пшевока (Великопольське воєводство).

Старший викладач В.М.Скороход розповів про досягнення Виповзівської археологічної експедиції. Про результати роботи Любецької археологічниї експедиції повідомила доцент О.М.Веремейчик. Наслідкам робіт у Батурині 2015 року був присвячений виступ керівника Батуринської експедиції, старшого наукового співробітника Ю.М.Ситого.

Завершив конференцію виступ доцента О.О.Коваленко, яка розповіла про ту роботу, яку студенти виконували під час проходження практики в Державному архіві Чернігівської області.

Останні новини користувача НУЧК