Print this page

Емоційний інтелект як об’єкт вивчення когнітивістики

Залиште оцінку
(1 голос)
Емоційний інтелект як об’єкт вивчення когнітивістики

04 квітня 2023 року в Інституті психології та соціальної роботи НУЧК імені Т. Г. Шевченка доцентом кафедри загальної, вікової та соціальної психології НУЧК імені Т.Г. Шевченка Дерев’янко Світланою Петрівною було проведено квітневе засідання студентського онлайн-гуртка з психології «КІТ» на тему: «Емоційний інтелект як об’єкт вивчення когнітивістики». Учасники познайомилися з корифеєм у галузі психології емоцій – прибалтійським вченим Гершоном Бреславом, та прослухали фрагмент відеолекції науковця з тематики емоційної компетентності.


Про роль емоційного інтелекту у роботі кризового психолога розповіла запрошена фахівчиня з питань емоційної саморегуляції – психологиня Ярина Скорик.

Керівник гуртка Дерев’янко Світлана ознайомила учасників з можливістю проходження безкоштовних онлайн-курсів з проблематики емоційного інтелекту («Емоційний інтелект», «Діалоги без тривоги», «Асертивна комунікація» та ін.).

У роботі гуртка взяли участь близько 15 учасників – студенти ІІ, ІV курсів спеціальності «Психологія» ННІ психології та соціальної роботи, а також студенти філологічного факультету (групи А31 та А32), які вивчають спецкурс «Психологія емоційного інтелекту».

фото 2

фото 3

фото 4

фото 5

Останні новини користувача НУЧК