Print this page

Співпраця з Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка триває

Залиште оцінку
(1 голос)
Співпраця з Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка триває

05.02.2021 кафедрою дошкільної та початкової освіти НУЧК імені Т.Г.Шевченка та кафедрою теорії і методики дошкільної освіти ГНПУ імені Олександра Довженка було проведено вебінар, присвячений удосконаленню проходження педагогічної практики студентами, які навчаються на освітній програмі 012 Дошкільна освіта.

Кандидат пед. наук, доцент кафедри теорії і методики дошкільної освіти Гордій Ніна Миколаївна закцентувала увагу на особливостях змісту та структури занять з розвитку мовлення дітей дошкільного віку. Кандидат пед. наук, доцент цієї ж кафедри, Корякіна Ірина Вікторівна наголосила на важливості підготовки студентів спеціальності Дошкільна освіта до методичної роботи у закладах дошкільної освіти.

Кандидат пед. наук, старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти Кошель Анна Павлівна відмітила значущість практичної підготовки здобувачів вищої освіти, звернувши увагу на важливість виконання ними індивідуальних, науково-дослідних завдань, передбачених програмою практики. Окрім цього, Кошель А.П. розповіла колегам і студентам про результати діяльності навчально-наукової лабораторії на базі ЗДО № 26 м. Чернігова.
Кандидат пед. наук, ст. викладач Кошель Віталій Миколайович відмітив важливість дидактико-методичного забезпечення проходження педагогічної практики в ЗДО та представив навчально-методичний посібник «Методичні рекомендації щодо проходження педагогічної практики студентів спеціальності «Дошкільна освіта»» Доктор пед. наук, професор Міненок Антоніна Олексіївна наголосила на перспективах, які відкриваються для студентів, звернувши увагу на вступ до магістратури.

Підсумовуючи, завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти, доцент Турчина Ірина Станіславівна зазначила ефективність та важливість проведеного заходу для студентів спеціальності Дошкільна освіта та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю із Глухівським національним педагогічним університетом імені Олександра Довженка.

 

 

 

Останні новини користувача Редактор