Print this page

Навчальний збір випускників кафедри військової підготовки в 2020 році

Залиште оцінку
(1 голос)
Навчальний збір випускників кафедри військової підготовки в 2020 році

Шановні випускники кафедри військової підготовки!

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів, Міністерства освіти і науки України, рекомендацій Департаменту військової освіти і науки України, наказів ректора Сумського державного університету що до організаційних заходів по запобіганню поширенню на території України коронавірусу CОVІD-19, кафедра військової підготовки Сумського державного університету вносить деякі зміни в порядок проведення навчального збору з випускниками 2020 року, а саме:

1. Терміни проведення навчального збору залишаються незмінними: з 03.07 по 01.08.2020 року.

2. Форма проведення навчального збору: дистанційна (змішана) з обов’язковим прибуттям до місця розташування кафедри за окремим графіком (додаток 1) для здачі відповідних документів, здачі комплексного випускного іспиту та урочистого складання Військової присяги на вірність Українському народові. Програма навчального збору та контрольні заходи (звітність) будуть викладені окремим блоком в системі змішаної форми навчання до 08.07.2020 року.

3. Місце проведення навчального збору: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 165, кафедра військової підготовки Сумського державного університету.

Проїзд до місця проведення навчального збору та в зворотному напрямку – за особистий рахунок.

4. На час прибуття на кафедру з собою мати:

- захисні маску, рукавички, антисептик;

- військову форму одягу;

- письмові прилади;

- кошти на проїзд, харчування та особисті потреби (для тих хто навчається за кошти державного бюджету кошти з розрахунку на 5 діб перебування з урахуванням проживання);

- раніше визначені документи для оформлення особової справи:

* Довідка військово-лікарської комісії (додаток№4), завірена гербовою печаткою військового комісаріату, згідно вимог наказу МОУ від 14.08.08р. №402(додаток№4) "Про затвердження положення про військово - лікарську експертизу в ЗСУ".

Обстеження та видача проводиться в військовому комісаріаті за місцем перебування на військовому обліку (місцем проживання, місцем навчання). Для дівчат в військовому комісаріаті за місцем проживання (місцем навчання).

* Копія диплому ОКР "бакалавр" ("спеціаліст","магістр") та додатку до нього, якщо диплом не отримано то витяг з наказу ректора про захист диплому та отримання ОКР "бакалавр" ("спеціаліст","магістр") завірений гербовою печаткою ЗВО.

* Витяг з наказу військового комісара РВК (МВК) про призив на навчальний збір (крім військовослужбовців служби за контрактом та тих хто перебуває на військовому обліку в Сумському МВК), надається військовим комісаріатом за місцем перебування на військовому обліку (місцем проживання).

* Приписне свідоцтво (для хлопців), оригінал.

* Копія військового квитка, хто проходив службу в ЗС України і перебуває в запасі та військовослужбовців служби за контрактом.

* Характеристика з ВНЗ (завірена печаткою ЗВО або деканату(факультету) (для тих хто не здав у 2019 році).

Для студентів, які проходять навчання за кошти державного бюджету крім визначених вище документів крім того з собою мати:

** Довідка військово-лікарської комісії (додаток№4), висновок ВЛК повинен бути – ПРИДАТНИЙ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ.

** Відношення (рекомендаційний лист) командира військової частини, про згоду на прийняття на офіцерську посаду за набутою військовою спеціальністю (ракетні війська та артилерія, артилерійська розвідка) або за цивільною освітою, згідно диплому.

** Довідка МВС про відсутність судимості.

** Копії паспорта 1,2 стор. та копія ідентифікаційного номеру.

Якщо вищезазначені документи не будуть надані, студент до навчального збору не допускається і відповідно не атестується до присвоєння військового звання "молодший лейтенант запасу".

5. У разі виникнення проблемних питань та з питань детального роз’яснення звертатись за адресою: м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, 165, “Кафедра військової підготовки СумДУ”. Тел. (0542) 62-83-15, E-mail: .

Телефони для зв’язкуː завідувача кафедри – 067- 705-23-97, заступника зав. кафедри – 050-801-27-47, відповідальної посадової особи за оформлення особової справи – 066-475-76-21.

 

Завідувач кафедри військової підготовки
Сумського державного університету                                                                                         Микола ЛЯПА

 

Останні новини користувача НУЧК