Print this page

Зміни умов вступу на військову кафедру СумДУ

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зміни умов вступу на військову кафедру СумДУ

Зміни та доповнення деяких положень Правил прийому на кафедру військової підготовки СумДУ для проходження військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу в 2020 році

1. Прийом документів від громадян України, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу за контрактом, інші документи встановленого зразка, визначених в Правилах прийому продовжено.

2. Конкурсний відбір буде проводитись після офіційного оголошення про скасування заходів карантину, у визначені розкладом вступних випробувань терміни, інформацію про що буде розміщено на Web-сторінці кафедри в розділі «Правила прийому». Існуючий розклад вступних випробувань вважати недійсним. Передбачено в разі необхідності організація і проведення вступних випробувань за дистанційною формою з використанням Web-ресурсів  програми конкурсного відбору.

3. Здобувачі вищої освіти з числа студентів ЗВО оформлюють і надають визначеними Правилами документи (заяву, копії 1 сторінки паспорту, ідентифікаційного номеру, приписного свідоцтва, довідки військово-лікарської комісії про придатність до військової служби за станом здоров’я та при наявності копії прав на право керування автомобільним транспортом) в електронному вигляді на електронну пошту визначену відповідальними особами за облік і організацію військової підготовки ЗВО (E-mail: ) та другий примірник на електронну пошту кафедри (E-mail: ) в форматі документа doc/docx та pdf з найменуванням файлу " ВСТУП ЗВО, ПІБ," або в друкованому вигляді "Новою Поштою" за адресою м. Суми, відділення № 4, телефон отримувача +380-50-801-27-47 на ім’я Супрун О.Ф.

4. Відповідальні особи за облік і організацію військової підготовки, які призначені ректорами ЗВО, організовують збір визначених документів та складають список здобувачів вищої освіти ЗВО, які виявили бажання пройти військову підготовку з узагальненими даними про підсумки складання ними підсумкового контролю за попередні курси навчання (додаток 9,1, 9.2). Узагальнений список подається ректору ЗВО на затвердження. За резолюцією декана факультету здобувачі вищої освіти, які мають академічні заборгованості, або низькі морально-ділові якості, до списку не включаються.

5. Затверджені ректорами ЗВО списки здобувачів, їх заяви та копії документів, які визначені в п.2.6 Правил, направляються для розгляду до відбіркової комісії КВП СумДУ до початку вступних випробувань в електронному вигляді на електронну пошту кафедри (E-mail: )  в форматі документа doc / docx та pdf з найменуванням файлу " СПИСОК, назва ЗВО, ВСТУП " або в друкованому вигляді "Новою Поштою" за адресою м. Суми, відділення № 4, телефон отримувача +380-50-801-27-47 на ім’я Супрун О.Ф.
6. Громадяни, які вже мають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, вище перелічені документи надсилають відбірковій комісії КВПСумДУ в електронному вигляді на електронну пошту кафедри (E-mail: )  в форматі документа doc / docx та pdf з найменуванням файлу " ВСТУП, ПІБ" або в друкованому вигляді "Новою Поштою" за адресою м. Суми, відділення № 4, телефон отримувача +380-50-801-27-47 на ім’я Супрун О.Ф.

7. Довідка військово-лікарської комісії про придатність до військової служби за станом здоров’я може бути надіслана пізніше вказаних термінів, враховуючи терміни роботи комісій під час карантину.

8. Списки громадян підписуються секретарем і затверджуються головою відбіркової комісії. Зазначені списки та розклад вступних випробувань доводяться до студентів через Web-сайт кафедри не пізніше ніж за 2 тижні до початку конкурсного відбору.

9. Рейтинг абітурієнтів для проходження військової підготовки відповідає сумі балів, набраних при оцінці рівня знань з допризовної підготовки та рівня успішності навчання.

У разі неможливості проведення вступних випробувань через запровадження (продовження) карантину для запобігання поширенню коронавірусу CОVІD-19 до 01.07.2020 року, вступні випробування буде проведено дистанційно з використанням Web-ресурсів програми конкурсного відбору.

При цьому оцінка рівня фізичної підготовки враховується:

- для здобувачів вищої освіти - як середня арифметична оцінок з дисципліни "Фізичне виховання" за попередні семестри навчання в ЗВО, які будуть надані згідно довідки ЗВО, завіреної деканом факультету (директором інституту);

- для громадян, які вже мають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра буде враховуватись оцінка, яка визначена в додатку до диплому про вищу освіту.

10. Решта положень наказу і Правил залишаються незмінними.

11. У зв’язку з цим, просимо Вас довести зміни до Правил прийому до студентів ввірених Вам закладів вищої освіти в тому числі і на офіційній сторінці ЗВО  та сприяти в організації проведення заходів вступних випробувань визначених в Правилах для студентів, які виявлять бажання проходити навчання за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки СумДУ.

12. За більш детальною інформацією і роз’ясненнями звертатись за адресою: м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, 165, “Кафедра військової підготовки СумДУ”.
Тел. (0542) 62-83-15,
E-mail: .
Телефони для зв’язкуː завідувача кафедри – 067- 705-23-97, секретаря приймальної комісії – 050-801-27-47.   

 

 

Завідувач кафедри військової підготовки
Сумського державного університету                                                                                  Микола ЛЯПА

 

Останні новини користувача НУЧК