Print this page

Інститут історії познайомився зі своїми першокурсниками

Залиште оцінку
(0 голосів)
Інститут історії познайомився зі своїми першокурсниками

         Щороку восени Інститут історії традиційно збирає всіх студентів, випускників і просто гостей на вечір-презентацію "Будьмо Знайомі" у Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Цей рік не став винятком.

За почесну перемогу боролись п'ять академічних груп - 10-та, 11-та, 12-та, 13-та і 14-та. Кожна академічна група мала свій "коронний" номер, за який абсолютно заслужено отримала нагороду. Першокурсники показували себе у відеопрезентації, співали і танцювали (хто соло, а хто і всією групою) та грали традиційний СТЕМ.

Переможцями стали:

Номінація "Відеопрезентація" - 14 група
Номінація "Танець" - 10 група
Номінація "Вокал" - 12 та 13 група
Номінація "СТЕМ" - 11 група

Також визначався п'єдестал пошани, на нього зайшли такі групи:
3-те місце - 14 група
2-ге місце - 10 група
1-е місце - 12 група!

Один із спонсорів заходу Профком НУЧК імені Шевченка розіграв серед першокурсників різні призи. Студенти отримали термос, білети в кіно, щоденник, абонемент до тренажерного залу, портативний пристрій та головний приз - фітнес-годинник.

Також до нас на свято завітали такі танцювальні колективи як "Ярмарка", "Реверанс" та "Міріданс", випускниця нашого інституту та співачка Алла Гаркуша та студентка 3-го курсу Інституту історії - Рената Бойчук.

Підсумував вечір-презентацію директор Інституту Історії - Олександр Борисович Коваленко:

"Сьогодні ми побачили, що до нашого інституту поступили дуже талановиті студенти. Вони прекрасно співають, танцюють, володіють акторською майстерністю і я впевнений, що стануть хорошими людьми."

Перший "залік" складено, але попереду перша сесія.

 

Останні новини користувача НУЧК