Print this page

Грошова допомога випускникам ЗВО

Залиште оцінку
(3 голосів)
Грошова допомога випускникам ЗВО

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2006р. № 1361 «Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів», наказу Міністерства освіти і науки від 28 березня 2016 року № 343 «Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю (зі змінами) випускники вищого навчального закладу, які закінчили у 2018 році навчання (денна форма) за напрямами (спеціальностями) педагогічного профілю та уклали на строк не менше як тири роки договір про роботу у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах мають змогу отримати одноразову адресну грошову допомогу.

Для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам потрібно звертатись до навчально-методичного відділу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (каб. 229) до 10 жовтня 2018 р.

Необхідні документи:
- заява;
- копія трудової книжки, завірена відділом кадрів;
- договір про працевлаштування випускника вищого навчального закладу, який навчався за напрямом педагогічного профілю за державним замовленням (у трьох примірниках);
- копія паспорту;
- копія ідентифікаційного коду.

Випускники, які працевлаштовані в навчально-виховних комплексах «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад», «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад», окрім вищеназваних документів, подають довідку з цього навчального закладу, яка підтверджує інформація про те, що вони працюють в шкільному підрозділі цього навчального закладу.

 

Останні новини користувача НУЧК