Print this page

Натуральні продукти від АльСаха на основі чорнушки

Залиште оцінку
(1 голос)
Натуральні продукти від АльСаха на основі чорнушки

Останнім часом у ЗМІ чимало уваги приділяється різноманітним продуктам, виробленим з натуральної сировини. Зокрема, великою популярністю користуються олії, креми та інші косметичні засоби на основі трав’янистих рослин. Серед рослинної сировини дуже часто згадується чорнушка або чорний кмин. Проте, далеко не всі користувачі знають про те, наскільки широкий спектр різноманітних препаратів виготовляється саме з цієї рослини. Спробуємо це з’ясувати, скориставшись інформацією, наданою столичним Інтернет-ресурсом АльСаха та іншими популярними порталами.

 

Загадкова чорнушка

Характерною особливістю чорнушки є велика кількість видів цієї рослини. У Вікіпедії наголошується, що існує, як мінімум, два десятки різновидів чорнушки, які відрізняються не лише своїми властивостями, а й назвами.

У різних країнах світу цю рослину називають чорнушка дамаська, посівна і польова, чорний кмин, калінджі, сейдан, римський коріандр і т. ін. Попри всю різноманітність видів у них є одна спільна риса – ці рослини є цінною сировиною для виготовлення якісної олії і низки популярних препаратів.

Цілюща олія

Чи не найбільшу популярність чорнушка здобула завдяки своїм цілющим якостям. Олія з чорного кмину дуже давно і досить ефективно використовуються для лікування й профілактики низки захворювань.

Цілющі властивості якісно виготовлених продуктів переробки чорного кмину сьогодні ні в кого не викликають сумнівів. Це дійсно дуже корисні й ефективні препарати. У той же час, не варто довіряти недобросовісним реалізаторам, які продають олію сумнівної якості, запевняючи, що це панацея від будь-яких хвороб.

Якісна косметика для всіх

Численні косметичні препарати, виготовлені з чорного кмину, з кожним днем стають все більш популярними. Експерти підкреслюють, що їх рейтинг дуже зріс після того, як наші співвітчизники почали масово відвідувати єгипетські курорти. Ні для кого не секрет, що саме в Єгипті розгорнута мережа заводів, які спеціалізуються на виробництві натуральної косметики. У тому числі й на основі чорного кмину або чорнушки.

Єдина проблема – за останні роки на кілька порядків зросла кількість фальсифікату, що реалізується під виглядом якісної натуральної косметики. Тому, перш ніж купувати дешеву олію чи парфуми з Єгипту, варто ретельно ознайомитися з наявними сертифікатами якості на цю продукцію.

Останні новини користувача Devenup