Print this page

УВАГА!

Залиште оцінку
(2 голосів)
УВАГА!

28 травня (неділя)  профком університету організовує поїздку до Києва.

Орієнтовна програма:

- відвідування  PinchukArtCentre - міжнародного центру сучасного мистецтва XXI сторіччя, відкритої платформа для митців, мистецтва та суспільства у Східній Європі;

- відвідування Мистецького Арсеналу – найбільшого виставкового простору Києва, де відбуваються найгучніші культурні події в Україні;

- вечірній перегляд вистави за вибором учасника поїздки з числа запропонованих нижче:

Національна опера України

Прем’єра опери Флорія Тоска (тривалість – 3 години). Лібрето Джузеппе Джакоза та Луїджі Ілліка за драмою Віктор'єна Сарду.

Спільний українсько-італійський мистецький проект у співробітництві з Посольством Італії в Україні та Італійським інститутом культури в Україні з нагоди 60-річчя Римських договорів та 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Італійською Республікою.

Національний академічний театр імені І.Франка

«Кайдашева сім'я» - вистава за повістю українського письменника Івана Нечуя-Левицького. За участю Народної артистки України Наталії Сумської. Комедія на 2 дії (тривалість вистави - 2 год. 30 хв.)

Національний академічній театр російської драми імені Лесі Українки

А.Арбузов. В этом милом старом доме. Комедия в двух действиях (продолжительность 2 часа 30 минут). Постановка – Михаил Резникович.

 

Квиток на виставу кожний учасник поїздки купує самостійно через інтернет, попередньо сповістивши профком.

Кількість учасників поїздки обмежена (50 чол.)

Квитки за привабливими цінами рекомендуємо придбати якомога швидше.

За більш детальною інформацією звертатися до завідувача музею історії ЧНПУ Олени Миколаїви Ященко (тел. 0688160185; 973865).

Останні новини користувача