Print this page

ТРЕТІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ О. Я. САВЧЕНКО

Залиште оцінку
(0 голосів)
ТРЕТІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ  ПАМ’ЯТІ О. Я. САВЧЕНКО
9 листопада 2023 р. у Національній академії педагогічних наук України відбулися Треті всеукраїнські педагогічні читання пам’яті О. Я. Савченко «Контексти творчості Олександри Яківни Савченко». Тема цьогорічних Педагогічних читань «Цілі і цінності початкової освіти: реалізація в умовах сьогодення».
Науковий захід об’єднав наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти з різних закладів освіти та наукових установ України, серед яких учні, колеги, однодумці, друзі, послідовники ідей видатної педагогині-науковиці сучасності Олександри Яківни Савченко.
До участі в Педагогічних читаннях із повідомленнями й доповідями долучилися здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Початкова освіта» Марія Мелащенко, Анна Прокопенко, Марія Осадча; професорка кафедри дошкільної та початкової освіти Тетяна Гавриленко.
Учасники заходу обговорили актуальні питання початкової освіти: національні та загальнолюдських цінності в сучасній освіті; формування змісту та методів початкового навчання у контексті цілей і цінностей освіти; досяжність цілей початкової освіти в умовах сьогодення; цілі та цінності, що об’єднують шкільну й педагогічну освіту.
За матеріалами Педагогічних читань буде підготовлено збірник тез.

Останні новини користувача НУЧК