Print this page

Проєкт "Науково-педагогічні кейси"

Залиште оцінку
(1 голос)
Проєкт "Науково-педагогічні кейси"

Офіс підтримки вченого «Науково-педагогічні кейси», що передбачає великий комплекс промоційних активностей на 2022-2023 навчальний рік за напрямами: «Новації в дошкільній освіті», «Виклики початкової школи», «Перспективи розвитку середньої освіти» та «Практичні аспекти педагогіки вищої школи».

Пропонується вченим представити на онлайн-зустрічах свій науковий досвід у вигляді зручного для кожного формату (міні-лекція, доповідь, майстерка, сторітелінг тощо) упродовж 15 хвилин та взяти участь в інших промоційних активностях.

Метою проєкту є популяризація здобутків учених України в галузі педагогіки, практичне втілення розробок, які існують, залучення іноземних партнерів та створення мережі педагогічних досліджень.

Запрошуємо натхненних і небайдужих, прогресивних учених з науково-педагогічними новаціями та розробками, які українські освітяни готові впровадити в практику вже сьогодні!

Для цього просимо зареєструватися до 24 вересня 2022 р. за цією формою: https://forms.gle/Z7WyTsJB8ZoUyPXKA


У разі додаткових питань та консультацій просимо звертатися до координаторки цього проєкту, пані Ольга Башкир, агентки Офісу підтримки вченого:

001

 

Останні новини користувача