Print this page

Залучення стейкхолдера-практика до проведення занять

Залиште оцінку
(1 голос)
Залучення стейкхолдера-практика до проведення занять

22 квітня 2021 року кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри дошкільної та початкової освіти Кошель Анною Павлівною за допомогою платформи «Google Meet» було проведено заняття для студентів 1 курсу магістратури з дисципліни «Організація та керівництво закладом дошкільної освіти».

На заняття було запрошено стейкхолдера, керівника ЗДО №26 м. Чернігів Олексієнко Вікторію Вікторівну, завідувача кафедри дошкільної та початкової освіти Турчину Ірину Станіславівну та кандидата педагогічних наук, старшого викладача Кошеля Віталія Миколайовича. У ході заняття Олексієнко Вікторія Вікторівна, як практик, закцентувала увагу на нормативно-правових документах, якими керується ЗДО при організації освітнього процесу, відмітила особливості режиму роботи ЗДО, зазначила основні функції посадових осіб, особливості їх роботи.

Також розповіла про процес вступу дітей до закладу дошкільної освіти та про особливості харчування. Кошель Віталій Миколайович звернув увагу на участь ЗДО №26 у міжнародних проектах. Кошель Анна Павлівна, підсумовуючи, зазначила важливість залучення практиків до проведення занять і висловила вдячність керівнику ЗДО №26 Олексієнко В. В. за гарно підготовлену та цікаво подану інформацію.

 

Останні новини користувача НУЧК