Print this page

Академічна мобільність

Залиште оцінку
(0 голосів)
Академічна мобільність

24 листопада 2020 року в рамках академічної мобільності, на основі укладеного договору між Сумським державним педагогічним університетом імені Антона Семеновича Макаренка та Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, була проведена онлайн-лекція з начальної дисциліни: «Івент-менеджмент, анімація» на тему: «Івент менеджмент в мемасиках».

Лектором виступила викладач Сумського державного педагогічного університету імені Антона Семеновича Макаренка, Навчально-наукового інституту педагогіки і психології, Кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності - Шевченко Таїсія Станіславівна. На лекції були присутні студенти спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності 15, 35, 48 групи, викладачі: доцент кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Олександр Ігорович Солдатенко; кандидат економічних наук, доцент, кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Валентин Анатолійович Нехай; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін Євген Миколайович Силко; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін Роман Миколайович Силко.

Таїсія Станіславівна детально та ґрунтовно висвітлила як теоретичні так і практичні питання Івент-менеджменту, зробивши акцент на необхідності надбання студентами під навчання у ЗВО практичного досвіду організації та проведенні подієвих заходів.

Заняття проходило у легкій, дружній атмосфері з можливістю для студентів та усіх бажаючих висловити свої думки. Інтерактивний формат лекції дав можливість студентам усвідомити отриману інформацію та актуалізувати власний практичний досвід.

 

 

Останні новини користувача НУЧК