Print this page

Висловлюємо глибоке співчуття

Залиште оцінку
(0 голосів)
Висловлюємо глибоке співчуття

Колектив Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, висловлює глибоке співчуття родині померлого Володимира Івановича Рожка.

Для нас ім’я знаного в Україні мистецтвознавця, культурно-громадського діяча Володимира Івановича Рожка є символом відданості та служіння українській культурі. За його безпосередньої участі й підтримки відбулося багато культуротворчих перетворень у галузі духовності нашої держави.

Особливо ж, коли мова йде про рідну для Володимира Івановича Рожка Чернігівщину. За його безпосередньої підтримки, в області було створено нині академічні: симфонічний оркестр «Філармонія», камерний хор імені Д. Бортнянського, народний хор, ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди», створення інноваційного мистецького навчального комплексу «Національна музична академія України імені П.І.Чайковського - Чернігівський музичний коледж імені Л. М. Ревуцького» і багато добрих культурно-мистецьких справ, які назавжди залишаться в нашій вдячній пам’яті. Усі ми завжди відчували людяність і теплоту його серця. 

Глибоко сумуємо з приводу втрати справжнього патріота України, невтомного подвижника культурного розвою Чернігівщини. 

Колектив Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка

 

Останні новини користувача Редактор