Print this page

Студентський науковий гурток «Соціокультурний простір»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Студентський науковий гурток «Соціокультурний простір»

На кафедрі музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв Національного університету «Чернігівський колегіум» створено студентський науковий гурток «Соціокультурний простір».

Метою діяльності гуртка є виявлення обдарованої молоді, здатної розв’язувати складні спеціалізовані задачі і практичні проблеми у соціокультурній сфері та залучення її до наукової діяльності; поглиблене вивчення студентами галузі знань «Культура і мистецтво»; набуття ними навичок самостійної науково-дослідної роботи та застосування отриманих знань на практиці, розширення загального і професійного світогляду.

Членом гуртка може стати кожен студент НУЧК імені Т. Г. Шевченка, який цікавиться поглибленим вивченням менеджменту соціокультурної діяльності та виявляє бажання і схильність до науково-дослідної роботи.

Науковий керівник студентського наукового гуртка «Соціокультурний простір» - Солдатенко Олександр Ігорьович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності.

Староста студентського наукового гуртка «Соціокультурний простір» - Кульбако Анастасія, студентка I курсу, 15 групи, спеціальності Менеджменту СКД, кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності.

 

Останні новини користувача Редактор