Print this page

День кафедри теорії та методики мистецького навчання

Залиште оцінку
(1 голос)
День кафедри теорії та методики мистецького навчання

27 листопада 2015 року у рамках святкування тижня факультету початкового навчання відбувся день кафедри теорії та методики мистецького навчання.

За програмою святкування відбулися виставки студентських графічно-живописних робіт за результатами літньої художньої практики «Пленер» та художніх виробів з курсу «трудове навчання з основами дизайну».

Живописні і графічні роботи засвідчили високий технічний рівень і творчий потенціал студентської молоді спеціалізації «образотворче мистецтво» й порадували літнім настроєм цієї осінньої днини.

Художні вироби вразили своєю красою, майстерністю виконання та розмаїттям матеріалів і технологій (квілінг, витинанка, модульне орігамі та ін.) Окремо слід відзначити витвори театрально-декораційного спрямування – об’ємні маски, вертеп, ляльки різних видів.

Також відбулася зустріч студентів і викладачів з чудовою людиною, педагогом, художником, колишнім завідувачем кафедри образотворчого мистецтва – Пилипенком Дмитром Григоровичем. Тепле, приємне спілкування було присвячене спогадам та роздумам про мистецьку освіту, вчительство, школу.  Дмитро Григорович з молодецьким запалом розповідав про кумедні випадки з досвіду своєї викладацької роботи у стінах інституту. Всі присутні отримали задоволення від спілкування!

Студенти випускного п’ятого курсу переглянули й обговорили цікаві науково-популярні фільми про таємниці найвідоміших творів образотворчого мистецтва («Джоконда» да Вінчі,  «Чорний квадрат»  Малевича, «Сад людських насолод» Босха, «Народження Венери» Ботічеллі та ін.) у «Мистецькому кінозалі».

День кафедри вийшов мистецьким, яскравим і цікавим!

 

Останні новини користувача НУЧК