Print this page

«Танці за мир»

Залиште оцінку
(3 голосів)
«Танці за мир»

У перший день весни, у час нових надій, пробудження тепла та яскравих фарб зустрічаємо з позитивними емоціями та гарним настроєм презентуючи проет "ТАНЦІ ЗА МИР".

Рада ветеранів АТО при Чернігівській міській раді, кафедра фізичного виховання та хореографії Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, запрошують на прес-конференцію з нагоди презентації соціального, культурно-мистецького проекту – міський благодійний бал «Танці за мир», яка відбудеться 1 березня о 12.00 в Чернігівській міській раді.

Проект відбувається за підтримки міського голови В.Атрошенка, управління культури та туризму Чернігівської міської ради, Міського палацу культури.

У проекті беруть участь учасники АТО - військовослужбовці ОК «Північ» та інших формувань та студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка факультету фізичного виховання спеціалізації «хореографія».

У програмі: презентація проекту, знайомство з учасниками, показ відео з репетицій, показовий виступ учасників.

Друга презентація проекту відбудеться під час гала-концерту присвяченого 20 річному ювілею спеціалізація "хореографія", що відбудеться 2 березня о 17.00 в актовій залі Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Організатори – Андрій Требух, голова Ради ветеранів АТО при Чернігівській міській раді; Наталія Хольченкова, викладач НУЧК імені Т.Г.Шевченка, депутат Чернігівської міської ради.

http://chernigiv-rada.gov.ua/news/view/10718

 

 

Останні новини користувача