Print this page

Упевнений поступ «NEW INCEPTION»

Залиште оцінку
(1 голос)
Упевнений поступ «NEW INCEPTION»

Радіємо і пишаємося! Електронний науковий журнал «NEW INCEPTION», започаткований з ініціативи доктора педагогічних наук, професора, в.о. ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Світлани Стрілець, включено до Переліку наукових фахових видань України категорії Б. (Наказ МОН України № 1017 від 27.09.2021 р.).

Згідно з рішенням Атестаційної колегії у журналі можуть публікуватися результати наукових досліджень з педагогічних спеціальностей: 011 Освітні педагогічні науки, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 015 Професійна освіта. Це велике досягнення, якому передувала значна робота всього редакційного штату, в першу чергу, головного редактора проф. Світлани Стрілець та відповідального редактора проф. Тетяни Гавриленко.

Мета журналу полягає в оприлюдненні наукових розвідок науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти, об’єднання зусиль науковців та налагодження міжнародного наукового співробітництво задля розвитку сучасної освіти. Журнал виходить 4 рази на рік.

Редакційна колегія журналу чекає на авторів та запрошує до плідної співпраці!

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті журналу https://journal.chnpu.edu.ua/index.php/newinception/index

 

Завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти
Ірина Турчина

 

Останні новини користувача НУЧК