Print this page

Вітаємо ювіляра!

Залиште оцінку
(1 голос)
Вітаємо ювіляра!

Вітаємо кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки психології і методики технологічної освіти технологічного факультету Володимира Петровича Сиченкова з ювілеєм.

У Ваші 90 років Ви залишаєтесь активними, як у ті часи, коли проводили заняття, організовували проведення «Педагогічного шоу» та разом з кафедрою брали участь у науково-практичних конференціях і семінарах з учителями міста Чернігова та області.

За роки сумлінної праці Ви, Володимире Петровичу, здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого і розсудливого педагога, зробили вагомий внесок у розвиток освіти і науки, передаючи кожному випускнику технологічного факультету неоцінений скарб високої освіченості та духовності, формували покоління кваліфікованих елітарних вчителів.

Від педагогічного колективу технологічного факультету та всього Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка бажаємо Вам, щоб кожен день додавав Вам життєвих сил, оптимізму, здоров’я та гарного настрою!

Sychenkov

 

Останні новини користувача НУЧК