Print this page

Cпівпраця з "Оксфорд Клас"

Залиште оцінку
(2 голосів)
Cпівпраця з "Оксфорд Клас"

З вересня 2019 року у НУЧК розпочато співпрацю з організацією "Оксфорд Клас" (м. Київ) https://oxfordklass.com, що є авторизованим екзаменаційним центром Cambridge Assessment English UA009.

У межах цієї співпраці 5 жовтня 2019 року у НУЧК імені Т.Г.Шевченка вперше відбулося пробне тестування C1Advanced (екзамен з лінійки кембриджських міжнародних екзаменів на знання англійської мови, рівень С1). Роботи учасників було перевірені в м.Кембридж і результати надійшли учасникам на початку грудня.

Пробне тестування B2 First (рівень B2) відбулося в університеті 8 лютого. Напередодні викладач кафедри германської філології Н.В.Деркач (к.ф.н, доц.) провела для бажаючих низку консультацій стосовно компонентів іспиту (Reading, Use of English, Listening, Writing).

Обидва тестування проводили представники екзаменаційного центру «Оксфорд Клас». У пробних тестуваннях взяло участь близько дев’яноста бажаючих, серед яких викладачі НУЧК, вчителі англійської мови з державних і приватних шкіл, студенти, магістранти, випускники філологічного факультету НУЧК, учні старших класів шкіл міста Чернігова.

У межах співпраці Ю.А.Гусак, директор «Оксфорд Клас», провела тренінги для викладачів філологічного факультету НУЧК стосовно методичних аспектів підготовки до складання іспиту C1Advanced.

Пробне тестування проводилося на безкоштовній основі, без видачі сертифікату. Скласти кембриджські екзамени B2 First та C1 Advanced (паперовий варіант) з отриманням сертифіката можна 20 червня цього року (на базі НУЧК імені Т.Г.Шевченка чи в Києві у «Оксфорд Клас»). Зазначені іспити дають можливість отримання сертифікатів таких рівнів: B2 First – B1, B2, C1; C1Advanced – B2, C1, C2.

Останні новини користувача НУЧК