Print this page

Конкурс педагогічної майстерності в Інституті історії

Залиште оцінку
(1 голос)
Конкурс педагогічної майстерності в Інституті історії

27 квітня 2018 року в Навчально-науковому інституті історії відбувся конкурс педагогічної майстерності серед студентів 4-го курсу.

У заході, що традиційно організовується кафедрою педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін (модератор конкурсу – старший викладач Католик А.В.), взяли участь команди 40, 41, 42 та 43 груп.

Педагогічні якості випускників-бакалаврів оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли завідувач кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін, доктор історичних наук, професор Боровик А.М. (голова журі), науковий співробітник Українського інституту національної пам’яті, кандидат історичних наук Горобець С.М., завідувач навчальної практики університету, старший викладач кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін Тимошенко Т.М., вчитель ЗНЗ №33 м.Чернігова Шурига О.М. та старший викладач кафедри педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін, кандидат історичних наук Герасимчук О.М.

Упродовж конкурсу команди презентували педагогічні розповіді, моделювали та розігрували в ролях проблемні ситуації, демонстрували фрагменти уроків і виховних заходів. Не залишили глядачів байдужими цікава розповідь Афанасової Олександри (42 група) з давньогрецької міфології, чуттєвий огляд сторінок історії Чорнобильської трагедії у виконанні Толстова Віталія (41 група), біографічний опис життя та творчості Уїльяма Шекспіра з віршуванням Сисенком Андрієм англійською мовою його сонетів, пізнавальний сюжет з музикотерапії Кахерського Юрія (40 група). Особливо запам’яталися всім присутнім креативні варіанти розв’язання педагогічних задач командами, їхнє прагнення поєднати здобуті на заняттях теоретичні знання та практичні навички з реаліями сучасної школи.

Почуття гумору, взаємна підтримка та акторські здібності студентів кожної команди створили незабутню атмосферу справжнього Свята Педагогічної Майстерності.

За результатами конкурсу 1-е місце здобула команда 42 групи, 2-е – 43 група та 3-е місце – команда 40 групи.

Вітаємо переможців та бажаємо всім студентам Інституту історії подальших творчих звершень на шляху до педагогічної майстерності!

 

Останні новини користувача НУЧК