Print this page

Студенти НУЧК на відкритті туристичного сезону

Залиште оцінку
(1 голос)
Студенти НУЧК на відкритті туристичного сезону

У Чернігові, з нагоди відкриття туристичного сезону, 20-21 квітня пройшов фестиваль Chernihiv Fest. У ньому брали участь багато різних колективів та організацій, наш університет також не залишився осторонь цієї події.

21 квітня зранку викладачі та студенти показували всім можливості самореалізації майбутніх абітурієнтів в університеті. На фестивалі були присутні активісти всіх факультетів, які насолоджувалися проведеним часом разом, а саме – співали українські пісні під гітару, дарували настрій оточуючим і підтримували протягом дня теплу та дружню атмосферу.

На Червоній площі, де відбувався фестиваль, було важко не помітити студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка! Усі були вбрані у футболки й бейсболки з логотипом навчального закладу, також кожний тримав кольорову кульку з надихаючим написом.

Дівчата-філологині приготували цікаву вікторину англійською мовою для найкращих знавців Чернігівщини. На радість, таких ерудитів було багато, тому що жителі нашого міста поважають своє минуле, і з легкістю давали відповіді на всі питання пов’язані з історією рідного краю, за що отримували солодощі та приємні подарунки. До речі, перший учасник, який одержав одразу три цукерки, був проректор з науково-педагогічної та виховної роботи – Тимошенко Анатолій Григорович.

Наш університет був яскравим представником на відкритті туристичного сезону і вкотре довів свою унікальність, продемострувавши дружбу між викладачами та студентами, любов до рідного міста та вміння зацікавити гостей фестивалю.

 

Ганна Кириленко, магістрантка філологічного факультету

 

Останні новини користувача НУЧК