Print this page

Тиждень технологічного факультету

Залиште оцінку
(1 голос)
Тиждень технологічного факультету

З 10 по 13 квітня на технологічному факультеті проходило святкування тижня факультету. Викладачі та студентське самоврядування розробили цікавий та насичений план заходів. 

Вівторок був джинсовим днем - студенти та викладачі вдягнулися в стилі «Джинс». Активістами факультету була створена фото-зона, де можна було зробити гарні фотографії.

Цього дня проходили цікаві конкурси, вікторини, олімпіади від кафедри технологічної освіти та інформатики, а також кафедри загальнотехнічних дисциплін та креслення. Захоплюючим для студентів став майстер-клас з екстремального водіння на учбовому автомобілі.

Середа відзначилась як спортивний день, дрес-код - спортивний образ. Традиційно відбулись "Веселі старти" та змагання з волейболу. Суперничали між собою збірні команди першого та другого курсів з кураторами груп. У важкій боротьбі перемогу виборола команда першого курсу.

Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності провела олімпіаду з безпеки життєдіяльності та майстер-клас з художньої обробки матеріалів. Кафедра педагогіки, психології і методики технологічної освіти відкрила фотовиставку студентських робіт та подарувала нам прекрасний літературно-музичний вечір.

Не менш цікавим та насиченим став четвер. День розпочався виставкою творчих робіт студентів та викладачів: «Від поклику до професії». Продовжили святкування в актовій залі: на святковому концерті підвели підсумки конкурсів та змагань, відзначили переможців. Того ж дня останній дзвоник пролунав для студентів 6 курсу.

Останній день тижня факультету – день самоврядування. Найкращі студенти мали змогу відчути себе на місці викладачів та провести пари для молодших курсів. А студентське самоврядування потрапило до деканату, де відповідально "керували факультетом" замість адміністрації.

 

Останні новини користувача НУЧК