Print this page

Профорієнтація в спеціалізованій загальноосвітній середній школі № 1

Залиште оцінку
(3 голосів)
Профорієнтація в спеціалізованій загальноосвітній середній школі № 1

Двері спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов відкриті не тільки для представників філологічно спрямованих навчальних закладів та факультетів. 20 лютого 2018 року викладачами та магістрантами факультету фізичного виховання була проведена профорієнтаційна робота, як раз у пору реєстрації випускників на зовнішнє незалежне оцінювання.

Старшокласників було поінформовано про напрямки підготовки, особливості вступу та переваги навчання на факультеті фізичного виховання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.

Кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту Кудін С.Ф. представив мультимедійну презентацію нової спеціальності «Здоров’я людини» та розповів про особливості та переваги нових професій, які можуть опанувати майбутні абітурієнти.

Серед школярів неабияку цікавість виявили діти, які професійно займаються хореографією та спортом і ті, що цікавляться проблемами збереження та покращення здоров'я. Наші просвітники надали інформацію щодо необхідних випробувань та наявності сертифікатів з відповідних дисциплін при вступі на факультет фізичного виховання в Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка.

Наші досвідчені фахівці: к.п.н. Кудін С.Ф. та тренер-викладач загальної фізичної підготовки Буланов О.М. і магістранти Наталія Кваша та Кирило Козерук розповідали про цікаве студентське життя на факультеті, що гармонійно поєднує освітню, наукову, спортивну, громадську діяльності та запрошували на навчання за спеціальністями 014.11 вчитель фізичної культури та хореографії; учитель фізичної культури та основ здоров'я та 017 фізична культура та спорт.

 

Останні новини користувача НУЧК