Print this page

Участь у міжнародних семінарах

Залиште оцінку
(3 голосів)
Участь у міжнародних семінарах

Вдалим завершенням року стала участь аспіранта Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського Павла Юцевича у серії міжнародних семінарів «Політичне спрямування соціальної роботи у країнах східного партнерства – Республіка Молдова та Україна», організованих за підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD) в рамках загальної програми «Діалог Схід-Захід 2017».

Семінари відбулися на базі університету прикладних наук у м.Ерфурт, Німеччина. Учасниками стали молоді науковці з України, Молдови та Німеччини. До п’ятірки запрошених від України також увійшли представники з Харкова, Одеси та Луцьку.

Учасники отримали важливий досвід у створенні та ефективному управлінні роботою неурядових організацій, веденні міжнародних переговорів шляхом дебатів та дискусій. Окрім цього, ряд семінарів був присвячений політичним особливостям відносин Європейського союзу та Російської федерації в контексті їх впливу на Україну та Молдову, а також розвитку партнерства між Україною, Молдовою та Європейським союзом.

 

 

Останні новини користувача НУЧК