Print this page

Підгодуймо птахів узимку

Залиште оцінку
(2 голосів)
Підгодуймо птахів узимку

16 грудня 2017 року об 11 годині на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та 17 грудня 2017 року о 14 годині на території «Березового гаю» у два етапи відбулося підведення підсумків природоохоронної акції «Підгодуємо птахів взимку».

Протягом грудня 2017 року, у ході проведення акції «Підгодовуємо птахів взимку», студентами й учнівською молоддю Чернігівської області виготовлені годівнички, викладачами Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка та загальноосвітніх навчальних закладів проведено лекції природоохоронного змісту. Загальноосвітні навчальні заклади активно проводили екоосвітню роботу в напрямках природоохоронної акції «Підгодуємо птахів взимку».

Учнівська та студентська молодь навчальних закладів Чернігова та області була відзначена нагородами, серед них:

  • загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5 (вчитель Кальчицька Г.В. та Борок Є.Г.);
  • ліцей № 15, міста Чернігова (вчитель Бовда І.П.);
  • Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді (куратор Коваль О.Д.);
  • Сновський НВК;
  • Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 30 (вчитель Жданова Л.Г.);
  • загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 12;
  • першокурсники екологи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка та інші.

Переможці та їх найкращі, найоригінальніші роботи були відмічені Грамотами і подарунками, солодощами від організаторів: Чернігівської обласної організації Українського Товариства охорони природи; Партнерської мережі «Освіта в інтересах сталого розвитку в Україні»; кафедри екології та охорони природи НУЧК імені Т.Г.Шевченка; КЗ «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина»; Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації та Громадської організації «Еко-місто Чернігів».

Виготовлені учасниками годівнички були розміщені по території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» та «Березового гаю».

Інформаційні плакати та матеріали, екологічні ігри «Мережа життя» та інші призи були надані Партнерською мережею «Освіта в інтересах сталого розвитку в Україні». Книги «Дивовижний калейдоскоп», Екологічні календар на 2018 рік були надані Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

 

Оргкомітет журі конкурсу

 

 

Останні новини користувача НУЧК